webshop

Design møbler og stilren indbo i al sin enkelthed!

Hos Svanekjær kan du starte dagen på 1. klasse. Vi har smukke møbler med høj funktionalitet og kvalitet. Inspireret af naturens farver og former udformer vi eksklusivt indbo til ethvert hjem.

Ønsker du gode råd og vejledning til indretning af din bolig, så er Svanekjær din professionelle indretningshjælp. Vi aflægger gerne et besøg i dit hjem og kommer med design inputs til, hvordan dit hjem kan indrettes med design møbler efter din smag.

Får du behov for at danne dig et overblik over mulighederne, udarbejder vi gerne en tegning over idéerne til dit hjem. På den måde visualiseres tankerne, og du får mulighed for bedre at kunne forholde dig til indretningen og tage en beslutning.

Kontraster skaber blikfang

Et velindrettet hjem er et hjem med både farver, former og materialer som kontraster. Står reolen kniv skarpt kan det fungere rigtigt godt, at vælge et blødere møbel som kontrast i form at et rundt sofabord eller lignende.

Hos Svanekjær stræber vi efter, at skabe et unikt hjem til dig med unikke møbler. Ved at arbejde tæt sammen med vores kunder, opnår vi en dybere forståelse af ønsker for indretning således at rum udnyttes optimalt.

Køber de deres indbo hos Svanekjær medfølger gode råd og vejledning uden beregning. Indretningshjælp er en investering og kan i sidste ende bespare dig for fejlkøb og unødige spekulationer.

Moderne stole, sofaer og andet indbo giver prikken over i’et

At inkludere design møbler i dit hjem, giver i mange tilfælde ekstra pift. For at sikre glade kunder sørger vi altid for, at inkludere vores kunder som eksperter. Vi har en forståelse for indretning, men det er din livsstil der er nøglen til et godt og langtidsholdbart resultat.

 
  Svanekjær kan tilbyde:
  • Opholdsstue
  • Spisestue
  •  Have
  •  Kontor
  •  Og meget mere…

Kontakt Svanekjær for idéer og hør mere om vore design møbler

Svanekjær er beliggende i Aabybro og har åbent mandag – fredag mellem kl. 10 – 1730 og lørdag fra kl. 10-13. Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 24 12 70, hvis du har spørgsmål til vores produkter m. m.

Vi ser frem til at kunne tage del i indretningen af din bolig samt, at bistå med gode råd og vejledning til optimal udnyttelse af dine rum og husets arkitektur.

Vi ser frem til at høre mere fra dig, god fornøjelse med hjemmesiden.

Design Møbler
Hos Svanekjær finder du et stort udvalg af design møbler.
 

Find os her

Rimmensvej 2
9440 Aabybro
Tlf. 98 24 12 70

Se på kort

Åbningstider

Mandag 10:00   -   17:30
 Tirsdag 10:00   -   17:30
 Onsdag 10:00   -   17:30
 Torsdag 10:00   -   17:30
 Fredag 10:00   -   17:30
 Lørdag 10:00   -   13:00

Find os også her

Rimmensvej 2
9440 Aabybro
Tlf. 98 24 12 70

Se på kort